Ceremonie meester

LouFlower-CeremonieMeester Marloes
Heb je wel eens iemand gevraagd die ceremoniemeester geweest is hoe dat is?
LouFlower-CeremonieMeester Marloes

Ceremonie meester

Vaak hoor je dan dat het best pittig is en dat er veel bij komt kijken, veel regelen en rennen en vliegen om alles onder controle te houden. Zeg nu zelf… wie wil je daar mee opzadelen? Je zus of beste vriendin? Nee toch! 
Zeker niet als je wilt dat zij ook lekker genieten van jullie droombruiloft! Dan komen we eraan gerent om jullie op die dag te ontzorgen. En het mooie is je krijgt er 2 voor de prijs van 1!

Het is zelf zo dat wij ons aanpassen aan jullie themakleuren in de outfits die we dragen. Marloes kan heel goed zorgen of de planning goed verloopt volgens plan en ik controleer scherp of elk details perfect staat. We maken als gastvrouwen contact met alle gasten en eventueel hun kinderen zo dat ze zich thuis voelen en gezien. 

Het mooie is doordat we het samen doen kan een vaak alvast op weg naar de volgende locatie of kunnen we op de locatie zelf op twee plaatsen tegelijk zijn. Lekker productief en ik (Milou) en Marloes zijn al wat jaartjes ingewerkt samen dus dat loopt als een geoliede machine. Die heel persoonlijk en professioneel is. Zodat jullie vol vertrouwen de bruiloft ingaan en controle los kunnen laten en heerlijk genieten van jullie viering.

KEnnismakingsgesprek

We geven met alle liefde advies wat het beste bij jullie past voor pakket of totaal opmaat gemaakt pakket. Alles is mogelijk Let’s talk! En plan jouw eerste kennismakingsgesprek in.

Inhoud Pakket: ceremoniemeester op de dag zelf

Bij elk pakket die jullie kiest wordt er contact opgenomen om de wensen te bespreken naar jullie smaak en keuzes. Eerste afspraak kennismaking is geheel gratis. Duur +_ 1,5 uur

Om een afspraak te maken Kies hieronder je dag en tijdstip

Klant citaat

Milou

Vriendschap en werk gaat dat samen? Jazeker, bij ons wel! Uit onze vriendschap is in de tijd een mooie samenwerking ontstaan

Read More »

Marloes

In 2012 leerden Milou en ik elkaar kennen, en begonnen wij uit enthousiasme voor onze gezamenlijke vrienden, trouwerijen te organiseren

Read More »