Events

LouFlower_Event_Managers
To bring beauty every events of your life
LouFlower_Event_Managers

Evenement

Op zoek naar bloemen of een stylist voor jullie event?  Dan ben je bij Lou Flower op het juiste adres. Ik kan zowel het gehele event als gedeelten hiervan verzorgen. Door een mooi netwerk kan ik je geheel ontzorgen en kan je vol vertrouwen het event tegemoet zien. Je kan mij o.a. inhuren voor het volgende:

Verlovingsfeest · Vrijgezellenfeest· Babyshower · Verjaardag· Kinderpartijtjes · Dansfeest· Bedrijfsfeest · Borrel. Thema feest

Mijn creativiteit is jouw wow factor op het event!

Elk evenement is uniek en niets is te gek! Ik en een team van o.a. mede-eventorganizers, bloemisten, grafisch designer zijn geheel toegewijd om jouw event tot een succes te maken. Is er iets wat jij in gedachten hebt? Wij gaan het maken. Een prachtige centerpiece of een gigantische backdrop van echte bloemen? Wij maken het! Daarnaast zorg ik voor de mooiste bijpassende stylingproducten zoals vazen, windlichten, kandelaars enzovoort. Bij grote events gaan we voor jullie de grens van Nederland over en maken elk feest compleet aan styling en bloemen en nog veel meer!

Hier een aantal voorbeelden van evenementen waarvoor ik het bloemwerk of styling heb verzorgd.

Klant citaat