Hoe ga ik te werk

Wat jullie wensen ook zijn, hoe jullie het ook willen vieren (bescheiden of extravagant), bij LouFlower is alles mogelijk en niets te gek. Voor de snelle beslissers kun je kiezen voor een van de pakketten.Ik ben visueel ingesteld dus werk graag met moodboards via bijvoorbeeld Pinterest. Iedereen is anders en ik wil graag horen hoe jullie droombruiloft eruit ziet. Door middel van moodboards en bijvoorbeeld Pinterest kunnen we samen een heldere visie maken waarin jullie smaken en keuzes een mooie samenhang krijgen.     Met de juiste materialen en bloemen in ons atelier wordt een mooi en overzichtelijk beeld gecreëerd van jullie perfecte bruiloft. Deze beeldvorming kan in 1 tot max. 3 gesprekken gevormd worden. Dit zal afhankelijk zijn van jullie wensen en of we samen de trouwlocatie(s) bezichtigen. Het bezoeken van de trouwlocatie(s) vind ik belangrijk om elke creatie goed tot zijn recht te laten komen.

Na het invullen van persoonlijke gegevens via het contactformulier of via de e-mail plannen we een afspraak in. Deze afspraak wordt gehouden op een locatie naar uw keuze, uiteraard in samenspraak van datum en tijd

Create Moments for Life

Create moments for life Daar staat Lou Flower voor, dat het event of bruiloft in je herinnering geschreven staat als mooiste moment van je leven. Lou & Team maken prachtige creaties waardoor het event of bruiloft op een hoger niveau komt! Jullie gaan stralen en de mensen met jullie! Beautiful moments to remember for always!

Huigsloterdijk 107

2156 LG Weteringbrug

+31 6 8200 6475

Bel voor meer info

Events

Zijn jullie op zoek naar bloemen of een stylist voor jullie event? Dat zijn jullie op het juiste adres.

Elk event is uniek! Dus wij staan klaar om dingen te maken als backdrops en prielen naar keuze. Als het er nog niet is dan maken wij het! En daarnaast zorgen we voor de mooiste bijpassende styling producten zoals vazen, windlichten, kandelaars enzovoort. Bij grote events gaan we voor jullie de grens van Nederland over en maken elk feest compleet aan styling en bloemen.

Hier een aantal voorbeelden van evenementen waarvoor wij het bloemwerk of styling kunnen verzorgen. ·Verlovingsfeest· Vrijgezellenfeest· Babyshower· Verjaardag· Kinderpartijtjes · Dansfeest · Bedrijfsfeest· Borrel

Bezorgen

Bezorgen van bloemwerk en stylingproducten is mogelijk in binnen- en buitenland. Voor alle bloemwerken boven de € 100,- worden geen extra bezorgkosten in rekening gebracht. De bezorging buiten Nederland is afhankelijk van de aanvraag. Dit zal kenbaar gemaakt worden in de offerte. Wij bezorgen wanneer het jullie uitkomt en hebben een goede afhaal service na afloop van bruiloft en of event.